Motorrijbewijspoint Nijmegen motorrijlesplan

Motorrijbewijspoint Nijmegen motorrijlesplan

Nooit meer in de vervelende file staan! Geniet van het heerlijke gevoel van vrijheid wat motorrijden geeft. Motorrijden is de leukste manier om je in het verkeer te verplaatsen! Of je nu woont in de regio's Bemmel, Beuningen, Boxmeer, Cuijk, Elst, Ewijk, Gendt, Gennep, Groesbeek, Malden, Milsbeek, Millingen aan de Rijn, Molenhoek, Nijmegen, Ottersum, Overasselt of Wijchen, je kunt eenvoudig in een aantal stappen voordelig en snel je motorrijlessen voor de A1, A2 en de A categorie volgen bij motorrijschool Motorrijbewijspoint Nijmegen.

Motorrijbewijspoint Nijmegen motorrijlesplan

1. Aanmelding

Na het aanmelden nemen wij direct contact met je op om al je wensen te bespreken en je vragen te beantwoorden. Ook vragen we je of je het autorijbewijs of je theoriecertificaat voor de motor hebt behaald. Voordat je met motorrijlessen begint, moet je één van beide in bezit te hebben. Nadat telefonisch al je wensen zijn besproken en je vragen zijn beantwoord zal er een vrijblijvende rijtest van 2 uur worden afgesproken. Om deel te nemen aan de rijtest heb je een autorijbewijs nodig of dien je reeds in het bezit te zijn van een theoriecertificaat.

2. Rijtest

Tijdens de rijtest maak je kennis met jouw vaste rij-instructeur, van de rij-instructeur krijg je antwoord op al je vragen. Je komt dan te weten hoe je feeling en technische aanleg is voor het motorrijden, wat je leersnelheid is, hoeveel rijlessen er nodig zijn om direct te kunnen slagen voor het motorrijbewijs en wat de kosten van de motorrijcursus zullen gaan bedragen. Motorrijbewijspoint Nijmegen bied je een opleiding op maat, dat scheelt veel tijd en geld!

3. Rij opleiding

Na de rijtest kun je zelf bepalen voor welke rijopleiding je kiest om snel je motorrijbewijs te halen. Bij Motorrijbewijspoint Nijmegen kun je kiezen voor een reguliere rijopleiding, een spoedcursus motorrijbewijs van 2 - 8 weken of een motor rijleskamp van 5 dagen of in 2 weken.

Voor de eerste rijles worden alle afspraken duidelijk schriftelijk bevestigd zodat je vooraf precies weet waaraan je toe bent.

4. Motor rijlessen

De Motorrijbewijspoint Nijmegen rijopleiding krijg je volgens een efficiënt lesplan. Dit houdt in dat je met zo weinig mogelijk rijlessen snel alle vaardigheden leert die op de twee rijexamens van jou worden verwacht.

5. Motorexamens

Voor het spannendste gedeelte van de rijopleiding, de praktijk motorexamens, geven wij jou de garantie dat je zeer goed bent voorbereid, dat bewijst tenslotte ons hoge slagingspercentage van ruim 85%. Ons streven is dat je maar één keer met de examinator van het CBR kennis hoeft te maken en met trots de eerste keer voor het rijbewijs slaagt.

Lees de F.A.Q. voor meer informatie. Heb je nog vragen dan bellen wij jou. Uiteraard kun je ook direct aanmelden voor de vrijblijvende rijtest. We nemen dan spoedig contact met je op.